Frågor och Svar

Hur ansöker jag medlemskap?

Ansök medlemskap genom att följa instruktionerna här

Dölj svar

Jag behöver kontakta er. Hur gör jag?

Vi har ingen kanslist i våran klubb. Mejla till This is a mailto link i första hand. Prova gärna ställa frågan via våran facebook-sida

Dölj svar

Jag vill träna orienteringsbanor. Var kan jag få kartor m m?

Luleå har ett antal naturpassområden. Gå in på naturpassomraden.orientering.se för att se områden och var det finns kartor.

Ersnäs har ett område. Kartor och info här

Sedan har vi tillsammans med övriga Luleå-klubbar gemensamma träningar på tisdagar. Bara komma dit och ta en karta och köra. Olika svårigheter finns. Mer info här.

Kontakta This is a mailto link om du vill ha mer info om kartor, banor och/eller träningar.

Dölj svar

Hur anmäler jag mig till orienteringstävling?

Alla svenska orienteringstävlingar finns i tävlingssystemet eventor. Använd din idrottonline-användar-id. Saknar du en, eller behöver komplettera den, kontakta This is a mailto link. Förutsätter att du är medlem i klubben :)

Dölj svar

Hur anmäler jag mig till skidtävling?

Klicka på [OK Renen - skidor] på menyn ovan och klicka vidare på Tävlingskalender. Då kommer du att anmäla dig till vald tävling med OK Renen som klubb. Klicka här för direktlänk! Notera att anmälningsavgift för skidtävlingar betalas av den enskilde (faktureras av vår kassör) om inget annat avtalats!

Dölj svar

Jag skulle behöva klubbkläder. Hur gör jag?

Kontrollera status på klädlagret. OK Renens klubbkollektion är stort. Följande produkter är möjliga att beställa. Gå in på Utrustning -> Klubbkläder för mer info

Dölj svar

Jag vill eller mitt barn vill börja träna orientering. Hur gör jag?

Läs om barn- och ungdomsverksamheten här

Nybörjarkurser för vuxna hålls då och då. Kontakta This is a mailto link så hör vi av oss!

Dölj svar

Vilka idrottsförbund är OK Renen med i?

OK Renen är med i följande förbund:

• Orienteringsförbundet
  • Skidförbundet
  • Cykelförbundet
  • Friidrottsförbundet

Perfekt klubb om man vill göra klassikern och/eller åka en del skid-, löpar- och cykeltävlingar m m och köra i tävlingsklass.

Dölj svar

Jag vill få mer info om cykelverksamheten. Vem ska jag kontakta?

Kontakta This is a mailto link som är sektionsansvarig för cykel i klubben

Luleå Energi

Acctive