Medlemsansökan - OK Renen - Orientering - IdrottOnline Klubb

Medlemsansökan

Här ansöker du om medlemskap i OK Renen!

Enskild medlem: 300 kr

Familj: 1000 kr (vuxna + barn t o m 20 år)

Mer information om medlemskapet och regelverk för startavgifter

Se särskilda dokument som du hittar här.

Betalning

Information om betalning av medlemsavgiften skickas ut på mail under våren. Nya medlemmar får samma information när de har blivit medlemmar. Viktigt! Om ni har ändrat mailadress, skicka då mail om detta till This is a mailto link

Lathund som beskriver hur du betalar medlemsavgiften hittar du här.

Info om registrering

Personuppgifter skall fyllas i för samtliga familjemedlemmar vid familjemedlemskap. För personer som deltar i träningsverksamheten och/eller tävlar för OK Renen, skall man även markera att personen vill vara aktiv i någon eller några av följande: Orientering, Skidor/Längdskidor, Friidrott, Cykel

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter