Medlemsansökan

Här ansöker du om medlemskap i OK Renen!

Medlemsavgift för 2017

Familj: 600:- (vuxna + barn t o m 20 år)

Vuxen 200:-

Ungdom 150:- (t.o.m 20 år)

Regelverk för startavgifter

Se särskilt dokument Regelverk egenavgifter OK Renen 2017.

Betalning

En faktura på medlemsavgiften skickas ut under våren. Nya medlemmar får en faktura när de har blivit medlemmar. Standardsättet är att fakturan skickas på mail. Om ni saknar fakturan, eller har ändrat mailadress, skicka då mail till This is a mailto link

Info om registrering

Personuppgifter skall fyllas i för samtliga familjemedlemmar vid familjemedlemskap. För personer som deltar i träningsverksamheten och/eller tävlar för OK Renen, skall man även markera att personen vill vara aktiv i någon eller några av följande: Orientering, Skidor/Längdskidor, Friidrott, Cykel

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter