Så här betalar du medlemsavgiften

1. Meddelande om medlemsavgift
När det är dags att betala medlemsavgiften så skickas ett mejl till den adress som är registrerad i medlemsregistret. Om du inte har fått ett mejl beror det på att du saknar eller har en felaktig e-postadress i medlemsregistret. Kontakta då This is a mailto link. Observera att om du nyligen ansökt om medlemskap kan det ta några dagar innan du får mejl om medlemsavgiften.

2. Logga in
För att betala loggar du in på www.okrenen.se genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

Bild på hänglås

Skriv sedan in ditt användarnamn och lösenord. Som användarnamn använder du ditt IID (idrottonline ID) eller personnummer.

Logga in

Har du glömt lösenordet kan du begära ett nytt genom att klicka på "Har du glömt ditt lösenord". Du får då ett mejl för att återställa ditt lösenord. Om det inte fungerar kan det bero på att din e-postadress saknas eller är felaktigt registrerad i medlemsregistret. Kontakta i så fall This is a mailto link

3. Betala
Klicka på varukorgen till vänster om ditt namn. Nu visas den avgift som du ska betala (enskild medlemsavgift eller familjemedlemsavgift). Klicka därefter på "Gå till betalning".

Vill ni betala familjeavgift men har fått medlemsavgift för enskild (eller tvärtom), kontakta This is a mailto link

Varukorgen

Familjeavgift betalas genom att en i familjen loggar in och betalar.
Enskild avgift betalas genom att varje enskild medlem loggar in och betalar sin avgift.

Betalning kan antingen ske som direktbetalning via internetbank eller med bank/kreditkort (VISA eller MasterCard). Betalning via internetbank fungerar för Swedbank, Nordea och Handelsbanken. Samarbetspartner för kortbetalning är Pay-Ex.

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 20:20
Skribent: Mikael Hörnquist