Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jennie Pettersson

Barn och Ungdom


Välkommen till OK Renens barn- och ungdomsverksamhet 2020

De fyra yngre grupperna tränar orientering på onsdagar kl. 18.00 under vår och höst. Den äldsta gruppen tränar tisdag och torsdag kl. 18.00 samt eventuellt långpass på tävlingsfria helger.
 Titta i kalendern för aktuell information och skiftande samlingsplatser samt ta del av mail från din grupps ledare!

Våren 2020 startar Skogskottarna, Skogsbus, Skogskul och Skogsteknik onsdag 22 april. Skogsmästarna startar tisdag 14 april. Kontakta respektive grupps ledare för intresseanmälan och platstillgång i grupperna.

Fler träningar:
Klubbträning (löpning) på onsdagar för hela klubben kl. 18.30-19.30 från klubblokalen. Gå, lunka, löp! Ta med kompisar och föräldrar och häng på i gruppen som passar din löphastighet eller bara ta det i din takt, så ses vi vid samling och avslut. När Covid-19 har släppt sitt tag om oss kan vi även duscha och fika tillsammans efteråt.
 
Håll utkik i kalendern eller på nyhetssidan efter övriga spontana aktiviteter som kan dyka upp!
 
  
LEDARE - Något för dig? Vi är många barn som vill orientera och vi behöver bli fler ledare. Vill du hjälpa till så här du hjärtligt välkommen. Hör av dig till någon av oss ledare om du är intresserad. Det finns uppgifter för alla och du behöver inte vara en erfaren orienterare!
Uppdaterad: 02 SEP 2018 22:24 Skribent: Lena Turesson

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

123

123