Hoppa till sidans innehåll

Daladubbeln 2018

21 OKT 2018 22:25
Tidigt i fredags morse rullade traditionsenligt en buss med orienteringsungdomar och ledare mot Daladubbeln. Längs vägen i Norr- och Västerbotten plockades sedan fler entusiastiska ungdomar och ledare på.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2018 22:25

Ett sista stopp gjordes i Gävle där vår nyblivna landslagslöpare Hanna klev ombord. På årets resa hade Renen med 21 ungdomar och 7 vuxna/ledare. Totalt på årets resa var vi 39 ungdomar och 15 vuxna från Norr- och Västerbotten. Umeå OK hade i år valt att köra en egen klubbuss, så totalt från de nordligaste distrikten var strax över 100 personer på DD. 

Nytt för i år var en nattsprint på fredagskvällen som delar av styrkan deltog i (efter lite oplanerade larmövningar i login). På lördagen startade själva DD med patrulltävlingen följt av söndagens stafett, där många dessutom var utklädda i allehanda fantasifyllda dräkter.

För en del var detta första gången på Daladubbeln, andra är väldigt rutinerade. Många gjorde fina resultat (se resultatlista), alla hade en fin och trevlig helg! Roligt tycker vi också att det är att så många Renar sprang i lag med löpare från andra klubbar och distrikt. Tävlingar som denna skapar gemenskap som sträcker sig utanför klubbgränserna. Det är bra! 

Se massvis med fina bilder från DD här och ännu mer här!!

För de flesta innebar det här att OL-säsongen nästan är slut, återstår nu bara ett - mer eller mindre - prestigefyllt KM! 

Föreningen tackar alla ledare som ställer upp och gör denna resa möjlig. Vi hoppas att nästa år har vi ännu fler förväntansfyllda ungdomar (och vuxna) som åker mot Falun

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link