Hoppa till sidans innehåll

Hanna i landslaget

19 OKT 2018 16:59
Svenska orienteringsförbundet presenterade idag juniorlandslaget för nästa år, bland de sex uttagna tjejerna hittar vi Renens Hanna Lundberg, som imponerat stort (även) i år med bland annat dubbla USM-guld!
  • Skapad: 19 OKT 2018 16:59

Trots att Hanna fortfarande tävlar i D16 har hon övertygat landslagsledningen om att hon hör hemma i juniorlandslaget. Första landslagsuppdraget blir ett träningsläger i Göteborg under hösten. Det stora målet för landslaget under nästa säsong är såklart JVM som avgörs i Danmark.

Hanna som tog sina första stapplande steg i Skogskul hösten 2012 visade sig ganska snart vara en sällsynt begåvning inom vår sport. Att redan nu ta steget upp i juniorlandslaget är självklart en stor och viktig händelse för Hanna, men också väldigt stort för Renen, vår ungdomsverksamhet och orienteringen i norra Sverige. Vi får gå tillbaka till Lena Turessons juniortid för att hitta motsvarande framgång. 

Hannas framgångar och ödmjuka inställning är den bästa förebilden våra ungdomar kan ha. Stort grattis till Hanna och vi önskar henne och alla andra ungdomar från Norr- och Västerbotten lycka till på Daladubbeln dit de nu är på väg. 

Läs mer på SOFT:s hemsida

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link