Hoppa till sidans innehåll

Klubbfest cykel 23 oktober

10 OKT 2015 16:24
Fredagen den 23 oktober klockan 17:00 avslutar vi årets cykelsäsong med ett 45 min spinningpass med efterföljande samkväm i Hermelinens träningsanläggning i Luleå. Vi har efter passet tillgång till anläggningens bastu, pool och samlingslokal där vi kan mingla och träffa nya och gamla cykelkompisar. Läs vidare för mat / mer info!
  • Uppdaterad: 10 OKT 2015 16:26

Vi serverar också en buffé under kvällen som preliminärt består av: Små kycklingspett, potatissallad, minipaj, melon och fetaostsallad med ruccola, rostbiff, skivad italiensk salami, marinerade oliver, mozzarella och tomatsallad, samt smör och bröd. Dryck medtar vi för enkelhets skull själva. Vin och öl är förstås ok, men vi håller glasflaskor utanför bastu- och bassänglokalerna. Vi räknar med att avsluta kvällen på Hermelinen vid 20-tiden.

För allt detta tar vi ut ett självkostnadspris på 150kr/person. Vuxna anhöriga och cykelkompisar som inte naturligt får denna inbjudan är också välkomna. OBS! Anmälan och förskottsbetalning måste göras senast Tisdag 20e oktober till Mikael Sundberg, tel 0703415300. SMS/Swish är att föredra. Namn och antal personer. Det finns ett tak på 40 personer givet av antalet Spinningcyklar. Skulle vi komma över den gränsen gäller först till kvarn till passet. Det är dock helt ok att komma ändå och delta på mat, bad och mingel.
Kom ihåg att ta med handduk och vattenflaska till passet, samt badkläder för bastu/bad. Det finns en gemensam bastu i anslutning till samlingslokal och bassäng.

Vi vill även passa på att informera om att vi har för avsikt att anordna tre gemensamma träningstillfällen (spinningpass) under hösten. Dessa pass kommer att genomföras under förmiddagarna den 8/11, 22/11 och 6/12 i Hermelinens lokaler. Mer information kommer att delges via vår hemsida och facebook.

Välkomna! Vi hoppas få se riktigt många på plats Smiley smile

Luleå CK och OK Renen, genom

Per Andersson, Andreas Norberg och Mikael Sundberg

Skribent: Thomas Johansson

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link