Hoppa till sidans innehåll

Kommande aktiviteter

06 OKT 2017 15:34
OL-säsongen må lida mot sitt slut och SkidO-säsongen har väl inte riktigt kommit igång ännu. Men vi har aktiviteter på gång!
  • Uppdaterad: 06 OKT 2017 15:36

Renens klubbfest kommer i år att gå av stapeln lördagen den 25/11 i Ormbergsstadion. Vi kommer att arrangera en hel dag med aktiviteter,  klubbmästerskap (halvseriöst) på förmiddagen, medlemsmöte med go-fika följt av klubbfest på kvällen. Festen är för de av oss som har passerat 18-årsgränsen!

Veckan innan, fredagen den 17/11 drar vi igång fredagsfysen. Samling vid Ormbergsskolan, varannan vecka cirkelgympa och varannan vecka gemensamt lugnt löppass. 

När vintern väl behagar komma drar vi också igång vårt Café Rengärdan, servering i Ormbergsstadion på helgerna. Vi kommer att behöva bemanning till detta! 

Det pågår också ett arbete lite bakom kulisserna på att försöka lösa klubbstugefrågan. Styrelsen räknar med att det blir ett intensivare arbete under hösten med denna så viktiga fråga.

För den som längtar efter skid-O måste vi nämna att Renen arrangerar två tävlingar under säsongen, den första i samarbete med Övertorneå under trettonhelgen, 6-7/1. Tävlingarna går i Övertorneå. För den som inte kan vänta så länge rekommenderas tävlingar i Ylläs 2-3/12.

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link