Hoppa till sidans innehåll

Renlunken 2016

31 MAJ 2016 21:18
Renlunken 2016 avhålls förra helgen (28-29/5) i strålande väder och det blev en fantastiskt välgjord tävling. Läs tävlingsledare Anders Bennitz's kloka sammanfattning!
  • Skapad: 31 MAJ 2016 21:18

Renlunken 2016 

 

I helgen 28-29/5 genomförde OK Renen Renlunken i skogarna norr om Alvik. Det blev en riktig succé.

 

Lördagens långdistans resulterade i 209 nöjda deltagare och söndagens medel i 220 dito. De negativa kommentarerna har varit få medan de positiva varit desto fler. Skoj med liveresultaten, skoj att speakern kunde säga resultat och tid direkt vid målgång. Det var också kommentarer om det positiva med Livelox. Toaletterna var riktigt fina, hoppas alla gjorde studiebesök där. Mest positiv kritik har nog ändå terrängen, banorna och vädret fått. 

 

Det måste ha varit ren propaganda för det hav av blå/röd/vita ungdomar som fyllde hela arenan. Totalt över 400 anmälda plus åtta stycken i jättefint miniknat per dag. Så mycket folk att såväl markan som prisbordet tömdes på mat och priser.

 

Min reflektion som tävlingsledare är att det här absolut var det smidigaste arrangemanget jag varit med om som tävlingsledare, och det trots att vi haft massor med personer på nya positioner. Eller är det kanske just därför. Jag vet att många av er haft en hel del att göra med att komma in i OCAD, OLA o.s.v, men det är kanske för att vi inte bara lät det gå på slentrian som det blev så bra till slut?

 

Det var också skoj att få prata med alla nya intresserade barn och föräldrar som fått upp ögonen för orientering och gemenskapen i klubben. 

 

Nästa arrangemang är stafett och lång-DM på Ormberget i september, hoppas vi vilat upp oss så vi kan göra det lika bra då.

 

Tack för den här gången.

 

- Anders Bennitz

Skribent: Björn Samuelsson

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link