Hoppa till sidans innehåll

Anmäl er till Daladubbeln senast 4 oktober!

18 SEP 2019 15:59
Daladubbeln är ungdomarnas säsongsavslutning i Falun. En rolig nattsprint på Lugnets skidstadion, en stafett och en patrull där ni klär ut er om ni vill! Gemensam bussresa och boende med Västerbotten.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2019 15:59

 Bussen går tidigt på fredag morgon. På fredag kväll är det nattsprint för de som vill, lördag är det stafett och på söndag är det patrulltävling då de två löparna i laget springer tillsammans och klär ut sig om de vill. Lördagens stafettbanor är relativt korta, medans söndagens patrull är ultralång. Det är den sammanlagda tiden från stafett och patrull som ger det sammanlagda resultatet. Norrbottens och Västerbottens orienteringsförbund inbjuder barn, ungdomar, juniorer samt ledare och föräldrar till gemensam arrangerad bussresa och logi för DalaDubbeln.

Anmälan till bussresan och boende gör ni här

Anmälan till tävlingarna gör ni i Eventor till både fredags sprinten och lördagens stafetten. När ni anmält till stafetten gäller den anmälan även för patrullen på söndagen.

Inbjudan till Daladubbelresa med Orienteringssamverkan i Norr hittar ni här under nyheten på Norrbottens orienteringsförbunds hemsida. 

Ännu mer info hittar ni på DD's egen hemsida https://daladubbeln.se/

Skribent: Lena Turesson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link