Hoppa till sidans innehåll

Avslutningen i barn/ungdomsträningen 2018

05 OKT 2018 16:33
Ytterligare en fantastisk säsong med våra barn/ungdomar kan läggas till handlingarna. Årets avslutning gick av stapeln på Björkskatans fotbollsplan med traditionsenliga samarbetsövningar
  • Uppdaterad: 05 OKT 2018 16:33

Hela 115 barn och ungdomar trotsade det kylslagna vädret och deltog i säsongsavslutningen. En stämpelstafett följt av en Micro-OL och en liten frågesport stod på årets agenda.

Årets träningar har bjudit på många fina stunder, många har deltagit i de flesta träningarna, många deltog i vårt härliga familjeläger, en del har deltagit i sin första tävling, andra har tävlat mycket. Det fantasiskt roliga med våra träningsgrupper är denna spännvidd i ålder och erfarenhet, tjejer och killar, någon vinner USM-guld, någon annan tar sina första stapplande steg på en orienteringsbana. Tillsammans har vi så roligt!

En förutsättning som vi har för att lyckas med detta är alla våra duktiga engagerade ledare. Stort tack till alla er som bidrar i stort och smått! 

Till våren kör vi igång igen, men innan dess kommer det att finnas tillfällen att träffas i olika OL-sammanhang. Kanske dags för en en del att pröva skidO? Håll utkik på hemsidan efter roliga aktiviteter med Renflocken!

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link