Hoppa till sidans innehåll

Gott Nytt År

31 DEC 2017 12:07
Ibland när man är alltför upptagen med att vara just i nuet kan det kännas som om det inte har hänt så mycket, som att vi står på samma fläck och stampar. Vid nyår kan det ju därför finnas skäl att blicka lite bakåt och se om något hände
  • Skapad: 31 DEC 2017 12:07

Har det då hänt något under året? EM-silver för Markus, JVM-brons för Robin, USM-guld för Hanna, O-ringen seger för Minna och Lena, DD-vinst för Hanna, Minna och Ella, bara för att nämna några av de resultatmässiga framgångarna Renen haft i år. Vi har en fortsatt blomstrande barn/ungdomsverksamhet, snart börjar vi få stora juniorgrupper också; cykelsektionen växer, bygger nya cykelspår och har regelbundna träningar. Vi har etablerat café Rengärdan som samlingspunkt på vinterhelgerna. Kartföreningen har slutfört skolkartsprojektet. Vi har tagit tunga roller i planeringen av skidO-VM 2019. Medlemsantalet fortsätter att växa,... Så uppenbarligen har det faktiskt hänt en del under året!

Tyvärr har vi fortfarande inte kommit närmare någon lösning på klubbstugefrågan, vi jobbar hårt med frågan, det har inte varit lätt, möjligtvis ser vi lite ljusare på möjligheterna just nu. Ska vi kunna upprätthålla all den aktivitet vi har och planerar behöver vi verkligen en klubbstuga som vår naturliga samlingspunkt. 

Vi fortsätter att arbeta för ett fortsatt samarbete mellan Norr- och Västerbotten, vi tror att detta är en viktig del i att utveckla idrotten, förhoppningsvis kan detta samarbete leda till att fler klubbar i Norr- och Västerbotten kan få hjälp att att utveckla sin klubbverksamhet. 

En av de viktigaste sakerna vi har att arbeta med under året är ledar- och funktionärsrekrytering. Vi har nu fungerande kommittér för Ungdom, Cykel och Sponsring. Ska vi fortsätta utvecklas behövs fler aktiva grupper, vi behöver bland annat Tävlingskommitté, Café-kommitté, Junior-kommitté,... Några av er kommer kanske att bli tillfrågade om att ta en styrelseplats, andra kommer att tillfrågas om andra uppdrag. När ni får frågan, svara inte kanske, inte nej, svara JA! Det är på många sätt väldigt givande och roligt att få vara engagerad i vår verksamhet, socialt mycket trevligt och dessutom gör vi nytta för varandra! Om ni inte skulle bli tillfrågade, tveka då inte att anmäla till styrelse och valberedning att ni vill vara med och bidra. Det finns plats för alla!

Med start 2018 följer nu tre år med stora arrangemang; USM 2018, skidO-VM 2019, SM stafett 2020. Till dessa arrangemang behövs såklart många hjälpande händer. 

Vi önskar er alla ett Gott Nytt År med hopp om ett bra 2018!

Hälsningar från OK Renens styrelse!

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link