Hoppa till sidans innehåll

Hej alla klubbkompisar!

20 APR 2020 21:36
Skriver några rader för att ni alla ska veta vad föreningen har på gång just nu och vad styrelsen jobbar med för tillfället.
  • Skapad: 20 APR 2020 21:36

Först och främst hoppas jag att allt är bra med dig/er därute. Vi har ju en väldigt speciell situation just nu som givetvis påverkar vår verksamhet likväl som andras. Vad gäller tävlingsverksamhet (oavsett om det är orientering, mtb eller annat) så är mycket inställt nu och för en, just nu, obestämd tid framåt. Enklare tävlingsarrangemang i distriktet kan dock genomföras utefter gällande läge och med lite anpassningar. Vi ska givetvis fortsätta att röra på oss och vara aktiva (givet att vi är friska).

 

Det är därför extra kul att se de initiativ som tas ute i föreningen- tänker exempelvis på Äggcupen som anordnades under påsken (skidorientering, mtb-orientering och fotorientering). Väldigt uppskattat. Det är även roligt att se att ungdomsträningarna för våra orienteringsgrupper nu är uppstartade.

 

Vi har en nybörjarkurs (orientering) på gång både för ungdomar och vuxna. Se mer info om detta på hemsidan. Sprid gärna info till vänner och bekanta!

 

När snön är borta är tanken att våra mtb–träningar skall fortsätta. Just nu saknar vi ledare (främst till vår yngsta grupp). Är du intresserad av att hjälpa till inom mtb så hör gärna av dig till mig, Martin Hasselström.

 

Styrelsen, som till stora delar är ny för året, jobbar just nu bla med att inhämta information från våra kommittéer för att sätta oss in i deras arbete. Styrelsen har också påbörjat ett arbete med en ”årssnurra” dvs en verksamhetsöversikt som beskriver OK Renens aktiviteter på årsbasis.

 

Vi kommer även i närtid avsluta arbetet med en klubbhandbok som Mikael Hörnqvist har arbetat med. Huvudsyftet är att klubbinformation skall vara lättillgänglig för dig som medlem.

 

I dagarna har kassören skickat ut medlemsavgiften för 2020. Den skall du ha fått på din mejl med instruktioner hur den betalas. Påminner om att betala denna i tid.

 

Ett nytt kök är beställt till klubblokalen och skall installeras så fort som möjligt. Toppenkul och viktigt för trivsel, sammankomster, fester, möten och fika efter ex träningar både sommar- och vintertid. Har du några tips på idéer eller kan bidra till klubblokalens utformning så hör av dig till Kati Remes.

 

Hör gärna av dig med synpunkter på sådant du vill ska utvecklas i föreningen eller vad just du skulle kunna bidra med, stort eller smått.  Detta är mycket viktigt för att vi ska kunna fortsätt och utveckla vår verksamhet.

 

 

Det var allt för denna gång. Väl mött alla.

Martin Hasselström, Ordf.

Skribent: Martin Hasselström
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link