Hoppa till sidans innehåll

Hej alla! Lite info från styrelsen

05 APR 2020 17:51
OK Renen fortsätter att aktivt bevaka RF´s och specialidrottsförbundens rekommendationer kring föreningsaktiviteter, träningar och tävlingar utifrån läget för Covid-19.
  • Uppdaterad: 05 APR 2020 17:51

Vi förhåller oss givetvis till dessa rekommendationer och riktlinjer för att hjälpa till och bidra till en minskad smittspridning utifrån våra förutsättningar.

SOFT uppmanar, efter idag gällande riktlinjer, att vi fortsätter träna och motionera. Detta framförallt för att bibehålla aktiviteter för våra barn och ungdomar. Information kommer fortlöpande från våra olika träningsgrupper och jag vet att alla ledare/tränare förhåller sig till detta. Kom ihåg att inte träna när du har förkylningssymptom eller är sjuk!

Vad gäller vår nya klubblokal så jobbas det fortsatt på med framtagande av det nya köket. Ett färdigt förslag finns och det ser riktigt bra ut! Vi hoppas att bygget av köket snart kan påbörjas. Målbilden är att det skall vara klart under våren. Därefter (när byggdammet lagt sig ) kan vi fortsätta att utveckla vår fina lokal.

Vi ses! 

Martin H, Ordf

Skribent: Martin Hasselström
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link