Hoppa till sidans innehåll

Hej klubbkamrater!

17 MAJ 2020 21:54
Först säger vi stort grattis till Anna Aasa som har tagit en plats i skidorienterarnas
juniorlandslag inför kommande säsong. Det innebär att vi just idag har tre personer som representerar klubben i olika landslagsgrupper!
  • Skapad: 17 MAJ 2020 21:54

Fantastiskt roligt för hela föreningen att vi har sådan bredd på vår verksamhet, allt från nybörjare till de som får representera landslaget. Denna bredd är väldigt värdefull och här är alla lika viktiga i vår verksamhet.

Jag vill påminna alla om att vi har städdag nu på tisdag den 19 maj, BDX-städningen, se tidigare notis från 7 maj för info. Här hoppas jag att vi blir många som sluter upp utöver de grupper som har detta som
obligatorium (barn/ungdoms och juniorgrupper obligatoriskt). Detta av flera skäl- det går fortare och är roligare om vi är många samt att det är en väldigt bra slant in till föreningen som vi alla har stor nytta av. Bidrar bla till subventioner av våra klubbkläder, tränings och tävlingsverksamhet samt uppbyggnad av vår nya klubblokal mm. Jag
hoppas vi ses antigen på Mjölkudden alt i Råneå. För mig blir det Råneåområdet detta år.


Självklart så häller vi avstånd och tänker på distanseringen mht Covid även under städningen.


Härligt att vi kunde genomföra helgens Renlunk, om än med Corona anpassningar, med ca 230 startande. Glädjande att ett flertal som nyligen gått nybörjarkurs i orientering var med och provade på hur en tävling går till.


Som avslutning så kommer det snart info ang cykelträningar vilket kommer bedrivas måndagar och torsdagar. Uppdaterad info kommer främst på vår mtb-sida på Facebook ” OK Renen MTB- XC i Luleå”.

Vi ses och hörs/Martin Hasselström
Ordf.

Skribent: Martin Hasselström
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link