Hoppa till sidans innehåll

Klubbstuga

01 AUG 2018 00:58
Det har nu hänt lite grand på klubblokalsfronten, vi är erbjudna att hyra delar av nedervåningen i Ormbergsrestaurangen. Fritidsförvaltningen tar över ansvaret för byggnaden från och med i höst och därmed har nya möjligheter öppnats
  • Skapad: 01 AUG 2018 00:58

Vi är erbjudna att hyra det gamla poolrummet, som idag är ett gym. Rummet är ca 100 kvm stort och har dessutom en stor altan i direkt anslutning. Vi kommer även att ha full tillgång (men ej exklusiv tillgång) till omklädningsrum och bastu.

Såklart är detta annorlunda än att ha en egen byggnad, men vår bedömning hittills är att detta är ett mycket bra alternativ. Vi får tillgång till en lokal redan under hösten, vilket är mycket värdefullt framförallt för vår barn/ungdomsverksamhet, vi behöver inte ta den ekonomiska risken det innebär att bygga ett eget hus,... 

Det är viktigt att påpeka att vi ännu inte har skrivit några kontrakt, men vi har ett förslag från kommunen och vi för en positiv dialog med dem. Så min bedömning är att detta kommer att kunna förverkligas.

Detta är naturligtvis en stor och viktig fråga för vår förening, därför vill vi från styrelsen uppmana medlemmarna att diskutera detta, ge oss era synpunkter, vad vill Renen! Ni kan maila era tankar och ideér till mig eller ring 070 370 3971, jag tar tacksamt emot era synpunkter. Vi kommer att kalla till ett medlemsmöte med mer information under augusti. 

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link