Hoppa till sidans innehåll

Lite uppdateringar från styrelsen

29 JUL 2017 13:31
Även om det är lite sommarstiltje så händer lite grand i vår förening, förutom såklart att många medlemmar är ute i skogen och orienterar! Vårt arbete med att kunna bygga en ny Rengärda går framåt, om än i långsam takt.
  • Skapad: 29 JUL 2017 13:31

Vi är nu lovade ett tjänstemannabeslut per den sista augusti om vi får arrendera en tomt på Ormberget för att bygga Rengärdan 3.0 på. Med den positiva dialog vi har haft med kommunens tjänstemän och politiker tror och hoppas vi på ett positivt besked såklart så att vi kan börja konkret att söka medel för att förverkliga vår dröm. Uppdateringar kommer!

Vintern känns kanske lite avlägsen just nu, men den kommer! Vi kommer i år att arrangera två SkidO-tävlingar, dels vår ordinarie i mitten på mars och nytillkommit en tävling under trettonhelgen som vi arrangerar tillsammans med Övertorneå IF. Denna tävling är önskad från SOFT och landslaget som en OBS-tävlingen och vi bestämde att arrangera denna tillsammans med ÖIF i Övertorneå.

Ni har säkert sett att det börjat dyka upp lite nya loggor på hemsidan, det är resultatet av vår sponsorgrupps framgångsrika arbete! Har ni några förslag på sponsorer så kontakta då gärna Jan Sundström som leder denna grupp.

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link