Hoppa till sidans innehåll

O vad ska vi göra tills 13/6?

06 OKT 2019 20:37
Vad ska vi göra 13-14/6? Vi ska såklart åka till Rovaniemi och springa Jukola, vi ska ha lag av alla sorter och kvaliteter där! Men vad gör vi tills dess?
  • Skapad: 06 OKT 2019 20:37

För att vi ska toppa våra formkurvor har Fredrik E tagit initiativ till att dra igång onsdagsträningar, springa i lagom fart och sedan bastu och fika efteråt. Mer detaljer kommer inom kort. Det innebär också att vi nu äntligen ska börja använda vår klubblokal, den ska nu få bli vår nya samlingspunkt. 

Vi ska väl också ha en klubbfest någon gång i början på december, eftersom Renen bildades 1948 firar vi i år det 20:e primtalet i klubbens levnad! Det är ju en anledning så god som någon att ha en Klubbfest. Ni som är lite sugna på att hjälpa till med festen kan kontaka Björn. Då ska vi också passa på att uppmärksamma våra fantastiska ungdomar och juniorer!

Ett gäng ungdomar åker som vanligt ned till Falun i slutet av månaden och springer DalaDubbeln. En rolig och givande tradition, som tidigare år har vi en gemensam buss med Västerbotten. Vi lite äldre har fortfarande några nattOL kvar att se fram emot, sen är det bara att invänta snön så att vi äntligen kan börja köra skidO igen!

Nästa års tävlingar arrangerade av Renen är planerade till 29/2-1/3 skidO, medel och lång i Alvik. Renlunken är lite tidigare än vanligt, 16-17/5, detta pga Jukola.

Som vanligt kommer det att behövas en mängd funktionärer till dessa tävlingar, inom kort kommer vi att börja fråga runt bland er vilka uppgifter ni vill och kan ta på er. Kontakta gärna oss i styrelsen om ni vill ha någon specifik uppgift!

Planeringen inför Stafett-SM rullar på under ledning av Maria Svanberg och Anders Bennitz, där kommer såklart också att finnas många möjligheter till idella insatser

Men, planera redan nu in en resa till Jukola i mitten på juni, det blir en fantastisk upplevelse. Tillsammans ska vi ha så roligt!

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link