Hoppa till sidans innehåll

Patrullen och Barn/Ungdomsavslutning

05 OKT 2016 22:27
Traditionsenligt avhölls Patrullen den första lördagen i oktober. Anna Tibbelin organiserade det hela och i strålande väder kom 98 löpare till start. Samtidigt är Patrullen avslutningen på ännu en framgångsrik barn- och ungdomssäsong
  • Skapad: 05 OKT 2016 22:27

Barn- och ungdomsverksamheten fortsätter att samla en stor grupp barn/ungdomar, i år har vi haft drygt 130 barn fördelat på fem grupper; Skogsstjärnorna, Skogskottarna, Skogsbus, Skogsteknik och Mästarna. Tretton onsdagar under våren och hösten har vi träffats - Mästarna har dessutom haft extra egna träningar. Vi har haft familjeläger i Alvik (i år i solsken!), vi hade en våravslutning när vi nästan blåste (och flöt...) bort, vi arrangerade en extra stafett för de yngsta på DM, Kalvdansen, och vi avslutade säsongen i solsken på Patrullen. En del har sprungit många tävlingar i år, andra har gjort sin första tävling! Alla har gjort så gott de kunnat och alla har vi roligt tillsammans!

För att denna fantastiska verksamhet ska kunna fungera krävs ju nu inte bara en massa glada barn och ungdomar utan även en massa engagerade ledare och en väl fungerande organisation: Lena T ansvarar förtjänstfullt för barn/ungdomsverksamheten och tillsammans med Linda J, Melker P, Anja W, Peter L, Karin W, Catrin I, Jörgen I, Tommy E, Sven Ö, Christer L, Mikael H, Minna K, Henrik L, Jan H, Claes T, Thomas J, Fredrik E, Karolina B, Mikael K, Maria S, Fredrik M och Björn S genomfördes årets träningar och aktiviteter.  Mikael K, Eva L och Krister R höll i vuxenutbildningen, Inger W höll i nybörjarinskolning. Och en massa föräldrar ställde upp i stort och smått! Barn, Ungdomar, Ledare och Föräldrar; tillsammans får vi verksamheten att vara så här bra! Tillsammans ska vi fortsätta utveckla och förbättra till nästa år.

Ett bildspel från Patrullen hittar ni här  (Foto: Jennie Pettersson)

Fullständig resultatlista från tävlingen finns här. 

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link