Hoppa till sidans innehåll

Rengärdan 3.0

20 JUN 2016 07:47
Arbetet med att skapa oss en ny Rengärda går framåt!
  • Uppdaterad: 20 JUN 2016 08:17

Renens styrelse tillsammans med Jan Sundström, Mikael Kivijärvi, Lena Turesson, Robert Sundqvist, Daphne Djurberg samt Lars Lundholm samlades igår kväll 19:e juni för att fortsätta planeringen för en ny Rengärda. Intressanta och givande diskussioner om visioner, mål, finansiering,... Huvudspåret är nu att vi ska bygga en klubbstuga med samlingslokal, omklädningsrum, kontor. Stugan kommer att vara i direkt närhet till Stadionbyggnaden Ormberget.

I mitten på september planeras ett förslag på utförande vara klart att presenteras, fram till dess kommer naturligtvis många diskussioner att föras. Kom och prata med oss i styrelsen om dina idéer och tankar kring en ny Rengärda. Vad får vi inte glömma, vad skulle du vilja se,... Alla tankar och idéer är mycket välkomna - och nödvändiga om vi ska få en riktigt välfungerande klubbstuga. 

Vi står inför en spännade resa som vi tror och hoppas inte bara ska leda till en ny klubbstuga, men också en spännande utveckling av vår fina verksamhet och förening.

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link