Hoppa till sidans innehåll

Renlunk, Kalvdans och familjeläger, vilken helg det blev!

06 JUN 2017 00:27
Mycket aktiviteter var det i helgen när Renlunken och Kalvdansen i en försiktig sommarvärme avgjordes i Råneå. 185 startande på lördagens långdistans och 14 lag på söndagens stafett, Kalvdansen.
  • Skapad: 06 JUN 2017 00:27

Kalvdansen blev en mycket rolig tävling med mycket liv och rörelse kring TC tack vare en bra banläggning. Det var första gången vi körde Kalvdansen, det gav mersmak, så nästa år hoppas vi på många fler lag! Under helgen hölls även Renens numera traditionella familjeläger med 60 deltagare; i år med bas i vackra Sundom, där några modiga till och med badade! 

Det krävs såklart många frivilliga eldsjälar för att genomföra dessa arrangemang, stort tack till alla er, det värmer alltid lite extra i hjärtat att se alla engagerade medlemmar hjälpas åt i stort och smått! Extra roligt var det att vi hade två nya tävlingsledare, Agneta Lindbäck och Anna Engström, som skötte sitt ansvar med bravur!   

Återigen, tack alla ni som gjorde stora och små insatser för helgens aktiviteter. Alla var lika ovärderliga! Känn er stolta och nöjda!

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link