Hoppa till sidans innehåll

Reserapport från 10-mila!

30 APR 2019 06:20
Här kan ni läsa tävlings- och reserapport från våra ungdomar som representerade klubben på 10-mila i Skåne den gångna helgen. Låt er inspireras inför kommande kavlar!
  • Uppdaterad: 30 APR 2019 06:20

10-MILA 2019!

Vi hoppade ur bilarna på torsdag kväll. Som första träningspass gick vi längst bak i tåget. Tidigt på fredag morgon anlände vi till Stockholm och bytte tåg vidare mot Glimåkra, TC. Ledarna behövde såklart kaffe, som ni säkert såg på Instagram! Vi klev ut i Hässleholm och fick en värmechock, + 25 och strålande sol (köpte glass på ICA), hämtade minibussarna och drog till Glimåkra.

Vi hittade vårt boende, bytte till träningskläder och gav oss ut i de skånska skogarna. Efter träningen åt vi middag i ishallen på TC, hade tävlingsgenomgång och sedan åkte vi och köpte frukost till morgondagen.

Vi vaknade lördag morgon till ett mulet väder och promenerade till TC. 10.15 gick starten i ungdomskavlen där våra två lag startade Simon och Arvid. Båda lagen fick en fin placering.

Sedan väntade damkavlen där vi hade ett ungt damlag som också gick bra. När vi alla sen hade duschat och ätit mat så väntade vi på att se herrstarten på kvällen. Lika häftig var herrstarten i år som alla andra år! Vi var uppe ett tag och såg början av herrkavlen som många andra inne på storbildsskärm i ishallen. Det var mysigt och bra stämning.

Tidigt söndag morgon gick vi upp till TC för att se målgången på herrkavlen. Vi hade också två löpare i herrkavlen, Simon 9:e sträckan för BAIK och Hanna 8:e sträckan för Skellefteå OK.

Det var tråkigt att behöva åka hem, men ändå skönt att få sova i sin egen säng. Vi vill tacka klubben och våra ledare för ännu ett underbart 10-mila. Det var superkul!

Hälsningar/Tova, Linus, Vilgot, Emma, Lisa, Arvid, Ella, Klara, Minna, Tim, Simon, Hanna L, Hanna S och Emmie.

10-mila gänget 2019!

Skribent: Lena Turesson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link