Hoppa till sidans innehåll

Skidfest - Tack alla funktionärer!

26 JAN 2020 15:27
Vilken strålande skidfest det blev, årets Renrajd. På kort varsel togs beslut och genomfördes på ett fantastiskt sätt detta arrangemang.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2020 15:27

Ett mycket stort tack till alla funktionärer; alla ni som ställde upp och bakade bröd, var P-vakter, drickalangare, spårvakter och alla andra viktiga funktioner. Utan er blir det ingenting! Ett extra stort tack naturligtvis till Fredrik Engström och Thomas Johansson som utan att tveka tog tag i detta arrangemang, trots den korta förberedelsetiden.

Hela vår verksamhet bygger på att vi kan dra in resurser till vår verksamhet, att ni medlemmar engagerar er i stort och smått. Det ger oss medel att bedriva verksamheten så som vi önskar.

Vi har en glädjande utveckling att fler och fler är ute och tävlar, såväl lokalt som på nationell nivå. Det är ju en frukt av att vi har en fin verksamhet, att vi får barn, ungdomar och vuxna att vilja vara med, ägna sig åt denna fina idrott.

Med vår subventioneringsmodell - som vi starkt tror på - att ungdomar subventioneras till 100% och vuxna 50%, medför detta att våra utgifter ökar. Det är positivt och vi har strävat efter detta. Vi kommer dock att behöva öka våra intäkter, det är viktigt att du som medlem engagerar dig i detta, vi behöver också er hjälp att hitta nya möjliga intäkter. Hör av er om ni har några idéer och uppslag, inget är för litet eller för stort!

Återigen, Tusen Tack till alla ni som ställde upp som funktionärer på årets Renrajd. Ni har bidraget till att vi kunde genomföra detta arrangemang och därmed dra in mer resurser till föreningen!

ps. Redan nu vill vi gärna informera om nästa tillfälle att samla in pengar: Den traditionella BDX-städningen, i år tisdagen den 19/5

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link