Hoppa till sidans innehåll

Sommarhälsning

02 JUL 2019 21:31
Under den senaste 12-månadersperioden har vi gjort stordåd i stort och smått. Framgången med USM följdes upp av ett fantastiskt VM under Anders Bennitz' ledning och med många, många entusiastiska, engagerade, ideellt arbetande eldsjälar.
  • Skapad: 02 JUL 2019 21:31

Ni är fantastiska alla ni som bidrog i stort och smått; banläggare, drickalangare, kassör, skoterförare, tävlingsledare och alla, alla andra.

Och samtidigt som vi har genomfört dessa högprofilerade tävlingar har vi genomfört lite lokala, vanliga alldeles underbara aktiviteter. Distriktstävling SkidO, barn- och ungdomsträningar, ledarutbildningar, junioraktiviteter, vinterhelgscafé, 10-mila,... Vi avslutade våren/försommaren i helgen med Renlunken, denna gång under ledning av Maria Svanberg, som för övrigt kommer att leda Stafett-SM nästa år!

Vi gör som synes väldigt mycket, kanske under senaste året på gränsen till för mycket. En del av våra mest entusiastiska och engagerade medlemmar har fått slita ganska hårt och är lite trötta. Nu måste vi ta hand om varandra ett tag, klappa varandra på axeln och säga: Vad bra du är! 

Just nu i skrivande stund är Hanna Lundberg på väg till junior-VM i Danmark, första gången sedan Lenas juniortid detta inträffar. Hanna som upptäckte orienteringen genom Skogsbus och sedan fortsatte genom alla barn- och ungdomsträningar. Och nu i landslaget! En fin förebild för våra barn och ungdomar.

En av de saker vi kan vara lite extra stolta över - och som blev tydligt under senaste året - är att vi rymmer så mycket inom Renen. Vi kan göra både ett VM och en liten distriktstävling; vi rymmer såväl landslagsmedlemmarna Hanna och Markus som de av oss som ibland går i cirklar (på fel plats!). Alla kan utvecklas på sin nivå; små glada skogskottar, motionärer, elitsatsande juniorer, förvirrade motionärer och allt däremellan. Alla är vi snabba och duktiga, fast med lite olika referenser! Tillsammans är vi så fantastiska.

Till sist: Snart har vi klubblokalen igång, det tar längre tid än vi hade hoppats, men snart så... Kontraktet är påskrivet, nycklar utkvitterade. Vi ska göra i ordning lite grand där nere, det finns en lokalgrupp som leds av Mikael Sundberg och Erik Blomqvist, kontakta gärna dem om ni vill hjälpa till eller har idéer, material eller något annat.

Spring vackert och ha en fin sommar!

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link