Hoppa till sidans innehåll

Våravslutning

Våravslutning

09 JUN 2016 15:32
Trevlig Blåsdag hade Nalle Puh sagt. Orientering är en utomhussport sa vi och trotsade vädrets makter för Våravslutningen på SkogsKottar/Kul/Teknik/Mästare i går onsdagen 8:e juni
  • Uppdaterad: 11 JUN 2016 20:50

Närmare 70 glada barn och ungdomar och ett positivt gäng med ledare avslutade vårens träningssäsong med en kartminnesstafett i blandade lag. Vi fick lite extra lagledarhjälp av damjuniorerna Josefin Anderson och Sigrid Holmgren samt av vårt SkidO-ess Marcus Lundholm! Trots tuffa förhållanden med hård vind och ihållande regn klarade samtliga lag att hitta alla kontroller och lösa den knepiga uppgiften. Starkt jobbat!

Efter den insatsen var vi alla väl värda lite värme och fika. I Stadionbyggnaden hade föräldrarna dukat upp och bjudit in till riktigt kaktabberas! Där fanns betydligt mer än sju sorters kakor... Tusen tack för gofikat!

Stort tack till alla barn och ungdomar, ledare och hjälpledare, föräldrar och anhöriga! Alla behövs för att verksamheten ska kunna bli så här bra! Nu tar vi sommaruppehåll i våra träningsgrupper, vi ses säkert på några tävlingar i sommar eller ute i skogen på ett träningspass någonstans!

Trevlig sommar!

 

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link