Hoppa till sidans innehåll

Vi behöver varandra!

16 APR 2019 21:03
Tillsammans har vi en fantastisk förening. En förening som klarar av att arrangera såväl VM som fredagsgympa och det mesta där emellan! För att vår fantastiska förening ska fungera och fortsätta fungera behövs det ideella krafter!
  • Skapad: 16 APR 2019 21:03

Just nu behövs några nyckelpersoner till olika poster inom Renen. Vi behöver ytterligare en person till styrelsen, vi söker i första hand en kassör (inte så betungande som det kanske låter!). Denna person ansvarar för dialogen med Ylva (vår bokförare) och föredrar ekonomiska rapporter för styrelsen och deltar självklart i det allmänna styrelsearbetet. I styrelsen har vi olika kompetenser och bakgrunder som gör att vi kompletterar varandra, du behöver med andra ord inte ha någon lång orienteringsbakgrund krönt med några VM-medaljer...! Vi har styrelsemöten ungefär en gång i månaden och vi har mycket trevliga möten. Om du är intresserad kontakta i första hand valberedningen (Mikael Kivijärvi, 070 600 5055). Målet är att denna person ska väljas på vårmötet 24/4.

Vi behöver dessutom några tävlingsfunktionärer, tävlingsledare, skog, arena och sekretariat till Renlunken sista helgen i juni.

Till stafett-SM nästa år söker vi i första hand en tävlingsledare, men även andra funktioner.

Kontakta gärna oss i styrelsen om du har frågor eller är sugen på någon post, ordförande Björn (070 370 3971) eller vice ordförande Karin (070 548 0830). Ingen betalning utgår för ideellt arbete, men det är fantastiskt givande på många sätt och vi har mycket trevligt tillsammans. Välkomna!

Skribent: Björn Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link