Hoppa till sidans innehåll

Nu säljer vi Ullmax!

Ullmax

06 SEP 2022 15:26
  • Skapad: 06 SEP 2022 15:26

Nu säljer vi Ullmax!

Nu drar vi igång årets försäljning av Ullmax. Var med och bidra till föreningens verksamhet genom att förse släkt, vänner och arbetskamrater med välbehövliga kläder inför vintersäsongen. Eller varför inte fixa julklapparna redan nu? De pengar vi får in går direkt in i verksamheten och bekostar t.ex. anmälningsavgifter för tävlingar, läger och subventionerar klubbkläder. 

Du börjar sälja genom att logga in på  Mina sidor - Ullmax med gruppkoden: 666930 och skapa ett nytt säljarkonto (även du som sålt tidigare måste registrera dig på nytt då Ullmax gjort om sitt system.) När du registrerar dig får du en personlig säljlänk som du kan dela i sociala medier, på mail och sms. 

Vi har också beställt ett gäng kataloger så hör av er om ni vill ha, några finns också i klubblokalen om ni har vägarna förbi. På katalogen anger du din personliga kod som du får då du registrerar dig som säljare. Ihop med QR-koden på katalogen hittar då kunden direkt in på din säljlänk. Alternativt fyller man i de orderblad i pappersformat som följer med katalogen. Säljperioden pågår till den 1 oktober.

Har du frågor hör av dig till Ulrika Larsson, This is a mailto link eller 072-4518638.

Skribent: Thomas Johansson
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link