Hoppa till sidans innehåll

Hanna på VM! Info från styrelsen, glass och trevlig sommar!

01 JUL 2021 21:08
Semester eller kanske snart semester! Styrelsen önskar alla en trevlig sommar med glass, bad, träning och tävling samt lite information nedan att ta del av.
  • Uppdaterad: 01 JUL 2021 21:08

Hej alla!

Jag  konstaterar, trots pandemin, att klubben har en väldigt aktiv och fin verksamhet bedriven med hänsyn och respekt för de direktiv som gäller. Väldigt roligt att se våra barn- och ungdomsgrupper som genomför träning och tävling med engagerade ledare både inom orienteringen och mountainbiken. 

 Trots det fina vädret hoppas jag att ni, nu på lördag, slår på SVT i några timmar och följer VM i orientering i Tjeckien. Vår egen Hanna Lundberg är uttagen att springa sprinten på VM vilken går av stapeln nu på lördag 3:e juli. Hela VM genomförs 3:e -9:e juli med sändningar på eftermiddagar och kvällar. Länk till TV-tider: https://www.svenskorientering.se/Nyheter/AlltomVM2021/sasandersvtundervm/

Klubben önskar Hanna stort lycka till!

Aktiviteter i sommar. Klubben kommer att vara delaktig i att genomföra ett lokalt 5-dagars ”Hemdagars” i samverkan med BAIK och Älvsbyn. Se Eventor eller prata med era ledare/tränare för mer information. Klubben kommer i år även att ha representation på MTB-SM genom junioren Anton Ökvist och kanske nån till. Stort är också att vi har SM-helgen för medeldistans och stafett i Luleå/Boden 27-29 augusti med hela svenska orienteringseliten på plats. OK Renen är tillsammans med BAIK och GIF arrangörer av stafetten i Måttsund där Maria Svanberg och Anders Bennitz är tävlingsledare.

Påminner också om att styrelsen välkomnar till medlemsmöte kvällen den 17:e augusti. Här får ni vara beredda på sen information om hur mötet kommer att hållas med hänsyn till pandemin/restriktioner . Jag hoppas att vi kan använda klubblokalen men det återstår att se.

Jag hoppas att du/ni vill vara med och ta del av informationen från styrelsen samt vara med och diskutera om klubbens verksamhet på kort och lång sikt. Dina åsikter är värdefulla så varmt välkomna till mötet! Kan du inte närvara så skicka gärna dina tankar till This is a mailto link i förväg.

Vad gäller klubblokalen så kommer det självklart att arrangeras en invigning av något slag så fort läget tillåter.

Vi har 7 st sommarjobbare som denna vecka avslutar sitt arbete och tar semester efter tre veckors jobb. Arbete med förråd, klubblokal, läger för barngrupperna och tävlingen Ormberget Trail har bland annat stått på agendan för dessa ungdomar.

Trevlig sommar! (nu blir det glass för mig!!)

Skribent: Ordf. Martin Hasselström
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link