Hoppa till sidans innehåll

Hej klubbkamrater! - Några rader från ordföranden

09 MAJ 2021 09:04
Säkra vårtecken har varit fin skarskidåkning, våra härliga ungdomsgrupper har börjat sina träningar, fler och fler cyklister dyker upp på våra vägar och elittester söderut har rullat igång. Men först några ord om säsongen som varit - vintern!
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2021 09:04

Vilken skidorienteringsvinter vi haft! Tänker givetvis på våra härliga internationella framgångar där Markus Lundholm och Hanna Lundberg sticker ut med medaljer från senior respektive junior VM men även den bredd klubben haft på våra nationella sverigecuptävlingar och SM med många fina resultat och SM medaljer.

Fantastisk kul och detta skall vi givetvis uppmärksamma vad det lider.

Utöver den tävlingsverksamhet som kunnat bedrivas under vintern så är det väldig glädjande att se hur skidorienteringen gått framåt under vintern. Tänker på det näst intill permanenta spårsystem vi haft på Ormberget under vintern som fått många att åka och testa på skidorientering. Stort tack till er som bidragit till arbetet med spår och träningar!

Blickar vi fram emot sommaren så har våra träningar både inom orientering och mtb redan börjat ta form. Vi hoppas givetvis att pandemin och läget med coronaviruset blir bättre och bättre efter hand så vi får träffas mer och genomföra aktiviteter tillsammans och med större bredd.

Från styrelsens håll så arbetar vi exempelvis med frågor kring medlemsmöte och andra föreningsaktiviteter. Skall det ske digitalt eller kan vi skjuta på det och kanske ha det utomhus? Vi återkommer efter hand med info beroende på vad riktlinjer och råd säger i pandemifrågan. Vi hoppas ju givetvis att detta skall lätta upp så vi kan börja använda vår klubblokal för olika aktiviteter. Vad gäller klubblokalen så har arbetet tagit stora steg och den blir mer och mer klar. I dagsläget arbetas det med att få till utrustning till köket och även inköp av utrustning så vi kan bedriva möten, utbildningar och träffar där behov  av IT-utrustning krävs.

Avslutningsvis så hoppas jag att ni noterat (har nog inte undgått någon) att Hanna Lundberg gör seniordebut i landslaget efter fina tävlingar under vårupptaktens elittävlingar. Hanna kommer till veckan att springa sprint -EM i Schweiz. Klubben önskar Hanna stort lycka till! 

Skribent: Martin Hasselström
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link