Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen våren 2022!

18 APR 2022 15:37
Hej alla renar! Nu är vi åter i perioden då den femte årstiden, vårvintern, infunnit sig här i norr. En härlig period med skarskidåkning och på ett sätt en mellanperiod när vi avslutar klubbens vinteraktiviteter och välkomnar sommaraktiviteterna.
  • Skapad: 18 APR 2022 15:37

Under vintern har klubben fortsatt starkt bidragit till skidorienteringens varande i Norrbotten. De spårsystem som dragits upp på Ormberget och det engagemang som finns att anordna tävlingar är mycket glädjande.

Som extra bonus i år fick klubben med hela 5 åkare (Ella T, Anna A, Matilda A, Tim L och Alva E) till JVM och Ungdoms EM i finska Kemi i mars. Som grädde på det moset så lyckades, som ni sett, både Ella, Tim och Anna bärga medaljer. Konstaterar att det verkligen ser ljust ut på skidorienteringsfronten med fler ungdomar än på länge som börjat köra mer och mer skidO. Kul!

Blickar vi fram mot våren/sommaren så kommer inom kort våra barn/ungdomsträningar i orientering att starta. Detsamma gäller MTB där vi ännu är i planeringsstadiet.

En godbit att se fram emot i närtid är att klubben åker ner till Tiomila helgen v18 med hela 6 st (!) anmälda lag. Tre i ungdomskaveln, två i damkaveln och ett lag i tiomilakaveln.  Mäktigt!

Viktigt! Boka in 17:e maj i almanackan!
Klubben har några arrangemang som är obligatoriska att hjälpa till med.
Under våren så har vi vår obligatoriska städdag som i år är tisdagen den 17:e maj på kvällen. Information om den kommer ut via våra träningsgrupper och som extra påminnelse på hemsidan och i våra sociala medier.

Ni som inte direkt tillhör barn/ungdom/juniorgrupperna vill jag att ni anmäler er på mejl till Anders L som är sammanhållande för städdagen. Mejla till This is a mailto link så kommer han att portionera ut oss på lämpliga platser för att detta skall gå smidigt till.

Denna kväll är obligatorisk för samtliga medlemmar i föreningen och en mycket viktig inkomstkälla.
Här förväntar vi oss en bred uppslutning så vi alla hjälps åt. Då går jobbet lättare samt att det är riktigt trevligt att gå och surra med de man får i sitt städlag.

Klubbhandboken och IT-lösning. Styrelsen kommer under våren att arbeta med att uppdatera vår klubbhandbok samt under hösten prioritera ny IT-lösning för hemsida mm då nuvarande måste förnyas.

Vill du vara med och hjälpa till med ett sådant arbete, hör av dig till mig (ordf. Martin H)

Sponsorarbete!
En alltid aktuell fråga som är prioriterad och viktig är att få in fler inkomstkällor. Har du möjlighet att bidra med något hör av dig till vår sponsorgrupp med Janne Sundström, Berndt Hällgren och Lasse Vikström.

Det behövs fler som stöttar vår sponsorgrupp. Stort som smått är alltid välkommet så att främst våra barn- och ungdomsgrupper samt juniorer får bra förutsättningar för utbildning och utveckling.

Styrelsen 2022

Som info efter årsmöte ser styrelsen för 2022 ut som följande;

Martin Hasselström ordförande.
Linda Jonsson vice ordförande.
Mikael Kivijärvi kassör.
Ulrika Larsson sekreterare.
Berndt Hällgren ledamot.
Malin Kronholm Bergkvist ledamot.
Thomas Johansson ledamot.

Väl mött i orienteringsskogen och på MTB-sadeln!

Skribent: Martin Hasselström
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link