Hoppa till sidans innehåll

Kort information från styrelsen!

29 AUG 2020 17:35
Styrelsen har nu påbörjat höstens arbete efter en ledig sommar. Arbetet kommer i första hand riktas framåt mot 2021 men det finns mycket kvar av 2020!
  • Skapad: 29 AUG 2020 17:35

Hoppas att ni alla har haft en bra och fin sommar!

Det är roligt att det har kunnat bedrivas träningar, tävlingar och andra arrangemang som är anpassade efter Covid. Det är inte riktigt som vanligt men det är ändå väldigt glädjande att se engagemanget hos er alla och många Renars deltagande på de tävlingar och träningar som erbjuds i Norrbotten.

Vi hade tänkt ha en föreningsdag nu under hösten men den har styrelsen tyvärr tvingats skjuta på framtiden med hänsyn till rådande läge. Det är något vi självklart hoppas kunna återkomma till och arrangera tillsammans så fort det är möjligt.

Ungdoms-, junior och senior SM i orientering kommer att kunna genomföras vilket är glädjande. Där kommer vi att ha representation från klubben. Mycket roligt!

Våra barn- och ungdomsgrupper är i full gång med höstterminen och fortsätter att köra träningar hela september ut i alla fall! MTB-träningarna fortgår också någon vecka till innan det blir för mörkt.

Vi hörs snart igen. Hälsningar Styrelsen

Skribent: Martin Hasselström
E-post: Adressen Gömd

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link