Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till tävlingar


Alla svenska orienteringstävlingar finns i tävlingssystemet eventor. Så här gör du för att anmäla dig (förutsätter att du är medlem i OK Renen).

 1. Öppna Eventor
 2. Logga in genom att klicka på "Logga in" uppe till höger på sidan. 
 3. Välj "Jag loggar in med mitt personliga Eventor-användarnamn och lösenord". Användarnamn är ditt personnummer. Lösenord är detsamma som för inloggning på idrottonline.
  Har du glömt lösenordet går du till www.okrenen.se och klickar på hänglåset uppe till höger och sedan på  "Har du glömt ditt lösenord?"
  Om du inte inom kort får ett mejl med anvisningar om hur du återställer ditt lösenord kan det bero på att du har gammal e-postadress i medlemsregistret. Kontakta i så fall This is a mailto link
 4. Öppna tävlingskalendern i Eventor och filtrera på aktuellt distrikt. Du kan även behöva välja att visa "Alla tävlingar (inkl. när- och klubbtävlingar)"
 5. Klicka på länken till aktuell tävling
 6. Klicka på "Anmäl" och välj klass.  Om du har en Sportident stämpelpinne fyller du i ID-numret. Annars lämnar du tomt och får hyra en stämpelpinne på plats.
 7. Klicka på "Spara"

På Eventor-sidan finns manualer som beskriver hur man anmäler sig. Det går också att göra egna sökningar på andra distrikt.

Har du funderingar på hur man anmäler sig till en tävling eller hur en tävling går till, kontakta någon av våra ledare.

Uppdaterad: 24 APR 2018 22:14 Skribent: Thomas Johansson

Luleå 400 år

JP konstruktion

SCA_Logo_Color_Horizontal.svg

PEAB - Nordens samhällsbyggare

 

Agio

Postadress:
OK Renen - Orientering
Kartvägen 25
95441 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link